,,Harry schreeuwde tegen koningin Elizabeth”

Tiaragate
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Koningin Elizabeth is al jaren het hoofd van de Britse koninklijke familie. Elizabeth heeft al eens duidelijk gemaakt dat het koningschap voor haar familie gaat. De meeste familieleden zullen nooit tegen de Koningin ingaan, maar prins Harry wel. Hij zou naar verluidt zelfs tegen zijn oma hebben geschreeuwd.

Leven zuur maken

Prins Harry zou volgens een Britse royalty-kenner woest zijn geweest toen de stylist van de Koningin, Angela Kelly, niet naar Buckingham Palace wilde komen om de tiara bij Meghan te passen. Meghan wilde de tiara dragen op haar trouwdag. Royalty-deskundige Omid Scobie, vertelde dat in een tv-interview over zijn boek Finding Freedom. Scobie beweert dat het koningshuis er alles aan doet om het leven van Meghan moeilijk te maken, en dat zou de Koningin hebben geweten.

‘Wat is er aan de hand?!’

Toen Harry ging klagen bij zijn oma over haar stylist, zou Elizabeth weinig begrip hebben getoond. ,,Wat is er in hemelsnaam aan de hand! Deze vrouw moet dit doen voor mijn toekomstige vrouw!”, zou Harry hebben geroepen tegen zijn oma. Maar Meghan zou de tiara pas een paar dagen voor haar bruiloft in mei 2018 voor de eerste keer passen.

Tot slot vertelt Scobie dat hij denkt dat de meeste familieleden van Harry het niet erg vonden dat hij en Meghan naar Amerika verhuisden. ,,Ik denk niet dat iemand een poging heeft gedaan om hen te laten blijven.”

Tags

AMERIKAKONINGIN ELIZABETHPRINS HARRYRUZIESCHREEUWENVERHUIZING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie