Hazard begon met 5 kilo overgewicht bij Real Madrid

Door:
15-01-2020

Eden Hazard neemt het ervan tijdens de zomervakantie. De Belgische international oogde wat zwaarder toen hij na de zomerstop bij zijn nieuwe club Real Madrid arriveerde. “Ik was inderdaad 5 kilo aangekomen. Het klopt, ik ga er niet over liegen. Als ik op vakantie ben, is het ook echt vakantie”, vertelt Hazard in het Belgische magazine Sport.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hazard werd voor zo’n 100 miljoen euro overgenomen van Chelsea en maakte in zijn eerste weken bij Madrid niet bepaald indruk. “Die kilo’s vliegen eraan. Ik ben zo iemand die snel aankomt, maar de overtollige kilo’s ook weer snel kwijt is”, zegt Hazard, die pas in oktober zijn eerste doelpunt maakte voor de ‘Koninklijke’ uit de Spaanse hoofdstad. “Toen ik nog voor Lille speelde woog ik 72 kilo, maar ik werd gespierder en het werden er 75. Op een slechte dag weeg ik 78 kilo. In de zomer kan dat oplopen naar 80, maar binnen een dag of tien ben ik het weer kwijt.”

Naar zijn huidige gewicht blijft het gissen. Hazard kwam sinds hij zich eind november blesseerde aan zijn enkel in het duel uit de Champions League met Paris Saint-Germain niet meer in actie.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD