Heftige dag voor zieke Linda Hakeboom

Linda Hakeboom
Door: DitjesenDatjes
17-08-2020

Voor Linda Hakeboom is een moeilijke en onzekere periode aangebroken. Bij Linda is onlangs borstkanker geconstateerd en vandaag moest ze naar het ziekenhuis voor scans. Via haar Instagram houdt ze haar volgers op de hoogte.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Best wel zenuwachtig’

Al vroeg moest Linda vanochtend in het ziekenhuis zijn. In de parkeergarage neemt ze de eerste video op. ,,Het zijn bizarre dagen geweest. Ik ga nu de medische mallemolen in”, zegt ze. ,,We gaan vandaag allemaal scans doen om te kijken hoe het eruit ziet en ik kan niets anders zeggen dan dat ik best wel een beetje zenuwachtig ben erover.” Gelukkig is de vriend van Linda mee, want volgens haar scheelt dat enorm. Sinds Linda eind vorige week het nieuws bekend maakte, krijgt ze heel veel steun via Instagram en andere sociale media. ,,Ik heb duizenden berichten gehad. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik ze niet allemaal kan bekijken en beantwoorden.”

Geen zorgen

Begin deze maand liet Linda weten een knobbeltje in haar borst te voelen. Ze maakte zich niet direct zorgen, maar liet het wel controleren. ,,Ik ga er maar vanuit dat het onschuldig is”, schreef ze toen nog. Afgelopen vrijdag bracht ze helaas slecht nieuws: ,,Het knobbeltje dat ik ontdekte, blijkt kwaadaardig. Ik heb borstkanker… Dat is een heel gek bericht om te krijgen en het stof moet nog een beetje neerdwarrelen hier, merk ik.” Linda schreef ook dat ze iedereen wil aanmoedigen om zichzelf regelmatig te controleren, en niet te twijfelen om naar de dokter te gaan.

Meer DenD