Hetero gevraagd voor Prince Charming: “Rol van gay”

Hetero moet gay spelen in Prince Charming|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Voor het programma Prince Charming, waarin homoseksuele mannen opzoek gaan naar de liefde, worden ook heteromannen gevraagd om deel te nemen. Dat meldt juicekanaal Reality FBI.

Zoektocht naar de liefde

In het programma Prince Charming dat op Videoland te zien is, gaat een vrijgezelle ‘prins’ opzoek naar de liefde. Twaalf single mannen proberen het hart van de prins te veroveren. Eén voor één vallen de mannen af in deze zoektocht naar liefde. 

“De rol van gay spelen”

Reality FBI heeft een anonieme tip binnengekregen over het programma.

“Tip! Nieuwtje over HNTM Raphael Bouman. Hij was gevraagd voor Prince Charming en dat hij ze min of meer heeft bedankt. Blijkbaar vragen ze ook hetero’s het was maar dat Raphael niet de gevraagde leeftijd heeft anders was het geen probleem voor de programmamakers en mocht hij de rol van gay spelen in Prince Charming”, zegt de tipgever.

“Sowieso te jong”

Ook is in de Instagram Story van Reality FBI het bericht te zien dat de casting van het programma naar Raphael heeft gestuurd. Het model geeft aan dat hij hetero en 18 jaar oud is, waarop de programmamaker reageert: “Ohhh… Dat is een programma op Videoland… Maar je bent sowieso te jong en dankjewel voor je snelle reactie.”

Reality FBI vraagt aan RTL en Videoland: “Als hij ouder was, had hij dan gewoon mee kunnen doen?”

Tags

GAYHETEROJONGMODELPRINCE CHARMING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie