HIER verblijft Amalia in Madrid

Hier verblijft Amalia in Madrid
Door: Charlotte Wijnen
09-05-2022

Amalia is donderdag vertrokken naar Madrid, waar ze is gespot door Spaanse media. Ze werd gezien toen ze met haar koffers de auto uitstapte. Vermoedelijk was de kroonprinses onderweg naar haar accommodatie die zich in déze straat zou bevinden…

Amalia heeft besloten een paar dagen te genieten in Spanje. Ze werd afgelopen donderdag door het Spaanse magazine Diez Minutos gespot toen ze van de luchthaven in Madrid kwam.

Verblijft de prinses in déze straat?

,,De prinses, gekleed in een jeugdige broek en een wit met fuchsia blazer en witte gympen, stapte, vergezeld van een jonge vrouw en beveiligingspersoneel, uit een auto met getinte ruiten”, zo meldt het Spaanse blad.

De plek waar Amalia werd gespot was in de Velázquez-straat. Omdat alle koffers werden uitgeladen, wordt er vermoed dat de accommodatie waar Amalia verblijft zich in de buurt van die straat bevindt.

Vriendinnentrip?

Vanochtend werd er gesuggereerd dat Amalia op een romantische trip zou gaan met haar Duitse vriend Isebrand Kaldewei. Maar omdat Amalia in het gezelschap van een ‘jonge vrouw’ was, is het ook mogelijk dat het om een gezellig tripje met een vriendin gaat.

Wat Amalia gaat doen in Madrid is niet bekend, maar ze geniet met volle teugen van haar tussenjaar. Spanje is daar de ultieme plek voor; het is immers het land waar Willem-Alexander en Máxima elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Ze zagen elkaar voor de allereerste keer in het romantische Sevilla en hebben de goede herinneringen die ze hebben aan Spanje overgedragen aan hun dochters.

Meer DenD