Hoe staat het met de verkoop van Chateau Marillaux?

Verkoop Chateau loopt voor geen meter
Door: Kees van der Made
18-01-2022

Gisteren is een terugblik gekomen over de verkoop van Chateau Marillaux uitgebleven. Zou er uit de biedingen niks gekomen zijn?

Bleek de ‘hoopvolle stemming’ van de Meilandjes ijdele hoop? Chateau Marillaux van de Meilandjes staat al geruime tijd te koop en is al verschillende keren in prijs gezakt. Eén keer waren de Meilandjes dichtbij een verkoop, maar die werd op het laatste moment afgeblazen. Vorige week gingen de makelaars van de Meilandjes hoogstpersoonlijk op werkvakantie om nieuwe bezichtigingen af te werken. Via een vlog hielden de makelaars iedereen op de hoogte. Tijdens die trip lieten de makelaars weten goede hoop te hebben, en de Meilandjes waren ‘hoopvol gestemd’. Dat zeiden ze niet alleen, maar dat bleek ook uit de vrolijke stemming die er tijdens het eindgesprek heerste. De makelaars gaven aan maandag te komen met een terugblik, en er zou een vervolg van de Meilandjes komen…

Waar is het vervolg?

Maandag is echter voorbij en nog geen terugblik óf vervolg te bespeuren op de Instagrampagina van Erica óf de makelaars. Zou de vrolijke stemming bij de laatste vlog ietwat voorbarig zijn geweest? De makelaars hadden afgelopen vrijdag aangegeven drie zekere biedingen te hebben, één die zaterdag mogelijk zou bevestigen en één iemand die maandag nog van zich zou laten horen. De Meilandjes leken vooral geïnteresseerd in het bod van zaterdag. Zou dat bod misschien teruggetrokken zijn?

Meer DenD