Huwelijk Wendy en Erland onder spanning

Door: DitjesenDatjes
08-01-2019

Het huwelijk van Erland Galjaard en zijn vrouw Wendy van Dijk staat onder flinke spanning. Het zou zo slecht gaan, dat Erland de echtelijke villa al heeft verlaten.

Verklaring

Vier jaar geleden stapten Erland en Wendy in het huwelijksbootje. Het ja-woord werd groots gevierd op Ibiza, maar het ziet ernaar uit dat hun huwelijk geen lang leven is beschoren. Wendy zou namelijk samen met haar kinderen wonen in de villa in Nigtevecht, terwijl Erland verblijft in een appartement, tevens studio, bij het Vondelpark in Amsterdam.

Het stel heeft de relatieproblemen bevestigd. Een verklaring, die door beiden is ondertekend, hebben ze gisteren naar Privé gestuurd. ,,Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt. Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om. Zowel in het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen”, schrijven ze. Het stel geeft aan dat Erland niet officieel uit de villa is vertrokken, maar soms gewoon logeert in het appartement. ,,We proberen de komende periode met elkaar tot een oplossing te komen en hopen dat iedereen ons – maar vooral onze kinderen – in de gelegenheid stelt dit in alle rust en privacy te doen.”

Erland

Wendy en Erland hebben samen één kind: dochter Lizzy. Wendy zorgt ook voor haar zoon Sem, die ze samen kreeg met Xander de Buisonjé. Erland heeft twee dochters uit een eerdere relatie. Samen met hen waren ze afgelopen kerstvakantie nog op Curaçao. „Die vakantie geeft aan dat we goed met elkaar omgaan”, schrijft het stel in hun verklaring. ,,We willen dan ook nog niet spreken van een scheiding. Dat is erg voorbarig.”

Meer DenD