‘Ideale schoonzoon’ Rico Verhoeven verbreekt regels

Rico Verhoeven
Door: Eva Steins
17-09-2020

Rico Verhoeven lapt de regels aan zijn laars. Op social media slingeren afbeeldingen rond waarop Rico zijn aso op een uiterst asociale manier heeft geparkeerd. Hij zet zijn peperdure McLaren midden op de stoep om even een winkel binnen te stappen, zo blijkt uit de foto’s.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Asociaal

Op de foto’s is te zien hoe Rico’s bolide midden op een stoep staat, samen met de auto van zijn vriend Joseph Klibansky. De twee kwamen met gierende banden aanrijden tegen de richting in en zette hun auto pardoes op de stoep. Midden in een drukke winkelstraat.

Wijkagent

Een wijkagent zag de auto’s op de aparte manier geparkeerd staan, maar besloot om geen bekeuring uit te schrijven. Op Twitter schrijft hij: ,,Bleek om Rico Verhoeven te gaan, maar bij een waarschuwing gehouden.” Toen Rico eenmaal opdook bij de auto trok hij veel bekijks. Jongeren wilden massaal met de spierbundel op de foto, zijn auto bleef dus nog even op deze manier staan.

LEES OOK:

Ex Rico Verhoeven laat niets van hem over: ‘Ik herken hem niet meer’

Geen straf

Op Twitter ontstaat er ophef om Rico’s asociale gedrag waar hij ongestraft mee weg komt. Twitteraars reageren ontzet: ,,Hij krijgt niet eens een boete, zijn auto zou in beslag genomen moeten worden om deze actie.” en: ,,Hij zal wel ‘sorry’ gezegd hebben tegen de wijkagent..”

Meer DenD