Ilse Warringa heeft open relatie

Door: Tanja Brouwer
13-02-2019

Haar Luizenmoeder-karakter juf Ank krijgt niet zoveel aanspraak van mannen en lijkt een koele kikker, maar Ilse Warringa lust er in het echte leven wel pap van. Ze is sinds haar zestiende al samen met haar man Gerwalt Spijkerman, maar het is sinds toen niet haar enige liefde geweest.

Claimen

,,Mijn hart staat makkelijk open en ik word makkelijk verliefd”, vertelt Ilse in Elle. ,,Ik stel gewoon niet zulke hoge eisen aan de liefde. Had ik ergens anders gewoond, dan had ik een andere echtgenoot gehad. Je moet dat niet te groot maken. Ik hoef de ander niet compleet te claimen.” Vreemdgaan zou dan ook nooit het einde van de relatie tussen haar en Gerwalt zijn. ,,Dat kan gewoon gebeuren toch? Het leven gaat zo. We laten elkaar vrij en probeerden elkaar nooit te veranderen. Je jaagt de ander daarmee alleen maar weg.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Samenwonen

Op haar zestiende wist Ilse al dat Gerwalt ‘de ware’ is, maar daar was ze absoluut niet blij mee. ,,Ik dacht: Godsamme, ben ik lekker klaar mee, ik ben zestien en dit is hem! Daar gáát mijn jeugd.”Gelukkig voor Ilse is het een paar keer uit geweest en heeft ze genoeg aangerommeld met andere jongens. ,,We hebben ons leven gevierd en zijn pas echt gaan samenwonen op mijn zevenentwintigste.”

Inmiddels hebben Ilse en Gerwalt twee kinderen samen en wonen ze in Amsterdam.

 

Meer DenD