Insider klapt uit school: DIT gaat William veranderen als hij koning wordt

William gaat dingen veranderen aan het Britse hof
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins William heeft concrete plannen voor de toekomst. Wanneer hij koning wordt zal er een hoop gaan veranderen. Ook hertogin Kate zal een belangrijke rol gaan spelen.

Een insider is uit de school geklapt over de toekomstplannen van prins William. Wanneer hij koning wordt, wil William geloofwaardiger worden voor het grote publiek. En daar heeft het koningshuis al concrete plannen voor gemaakt.

Oplossingsgerichte aanpak

Volgens de insider wil William zich richten op belangrijke kernthema’s zoals geestelijke gezondheid, milieubeleid en de ontwikkeling van jonge kinderen. Hij neemt het voorbeeld aan de Amerikaanse ex-president Barack Obama met zijn oplossingsgerichte aanpak.

Voor de toekomst heeft William besloten om de koninklijke familie en dus ook de publieke optredens te moderniseren, zo meldt de insider aan Daily Mail. Niet alleen prins William, maar ook zijn overleden grootvader prins Philip was altijd al geïnteresseerd in het moderner maken van de koninklijke familie.

Belangrijke rol voor Kate

Naast een oplossingsgerichte aanpak, zou William zijn media-ervaring gebruiken om zijn tv-aanwezigheid te vergroten om betrouwbaar en toegankelijk over te komen.

Ook hertogin Kate speelt een belangrijke rol. Zij zou in toenemende mate het koningshuis vertegenwoordigen wanneer ze zonder William naar het buitenland reist.

‘Geen belediging voor Charles’

De moderne benadering van prins William is volgens de insider geen belediging voor zijn vader. De aanpak is geen kritiek op de vorige aanpak, maar zou de ‘verlangen naar verandering’ binnen de bevolking erkennen.

Tags

KATE MIDDLETONPRINS CHARLESPRINS PHILIPPRINS WILLIAMWILLIAM EN KATE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck