Is DIT de nieuwe vlam van Rico Verhoeven?!

Rico Verhoeven
Door: Lies Jansen
11-05-2021

Is er dan toch sprake van een nieuwe liefde in het leven van kickbokser Rico Verhoeven? Vorig jaar kwam er een einde aan de relatie van Rico en ex Jacky Duchenne. Nu zijn er bijzondere vakantiefoto’s van Rico met ‘zijn nieuwe vlam’ opgedoken.

Bekende influencer

De geruchtenmolen stond flink aan na de break tussen Rico en Jacky. Hoewel eerst het gerucht ging dat Gaby Blaaser de nieuwe liefde van Rico zou zijn, bleek dit al gauw niet het geval. Al sinds januari lijkt het er namelijk op dat influencer Naomy van Beem de mogelijke nieuwe liefde van de kickbokser is. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Romantische sfeer

De foto’s die Shownieuws heeft gekregen liegen er niet om. Naomy smeert de rug van Rico in met zonnebrandcrème, terwijl ze genieten van de zon in het Spaanse Marbella. Naomy gaf eerder aan zo nu en dan af te spreken met de kickbokser. Daarnaast zou de influencer regelmatig bij het huis van Rico zijn gespot. 

 In een officieel bericht van het management wordt er niet gesproken van een liefdesrelatie. Rico zou namelijk niet met Naomy in Marbella zijn, maar met vrienden. Toevallig was Naomy daar ook.

In hetzelfde hotel?!

Op foto’s en filmpjes van het Instagramaccount van zowel Rico als Naomy blijkt het dat de twee in hetzelfde hotel verbleven. Rico deelde een video met de tekst: ,,Thank you @nobumarbella for having me come over and test your new gym facility…..” Op een foto van Naomy is te zien hoe zij geniet aan het strand bij hetzelfde hotel. In de locaties bij haar foto staat namelijk de naam van datzelfde hotel aangegeven.

Meer DenD