Is dit laatste seizoen Boer zoekt Vrouw?

Door: DitjesenDatjes
04-05-2020

Kijkers moesten een jaar wachten op het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw. De voorstelronde was veelbelovend, maar de boeren hebben de hoge verwachtingen niet waar kunnen maken. De vonken vliegen er niet vanaf en de meeste boeren lijken toch niet te zitten wachten op de liefde. Op Twitter schrijven mensen massaal over hun teleurstelling.

Geen vonken

Yvon Jaspers deed nog zo haar best om Annemiek over te halen Erik toch nog een kans te geven, maar de boerin zag het echt niet zitten. Anderhalf uur rijden naar de jongen, die misschien wel de liefde van haar leven had kunnen zijn, vond ze echt te ver.

Ook bij de andere boeren loopt het niet gesmeerd. Gisteravond was te zien dat boer Geert Angela dumpte, Geert Jan huilend in een restaurant zat omdat Karine niet hetzelfde voor hem voelde en hoe Nienke toch ging twijfelen over haar gevoelens voor boer Jan. Het enige koppel dat er veelbelovend uitzag was Bastiaan en Milou, maar ook daar kan nog van alles misgaan. Vooral de afstand tussen hun woonplaatsen: zij in Duitsland hij in Zeeland, is een pijnlijk punt. Kijkers zijn teleurgesteld, want de vonken waar ze op hoopten zijn er niet gekomen. Is de magie van Boer zoekt Vrouw na jaren verdwenen?

Meer DenD