Jacqueline geeft toe: ‘Vertrek kwam onverwachts’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Geert Jan zag zo tegen het keuzemoment op dat de tranen over zijn wangen rolden. De boer wilde Jacqueline en Karine het liefst allebei als vrouw, maar van Yvon Jaspers móest hij een keuze maken. Jacqueline moest naar huis. Voor haar een grote teleurstelling.

‘Wat is er gebeurd?’

In het filmpje dat op de website van Boer zoekt Vrouw staat zegt ze het volgende: ,,Ik had niet verwacht dat het zo heftig zou zijn. Na dat keuzemoment moet je ook meteen weg en ik was helemaal verdoofd. Ik kon het niet bevatten dat ik echt naar huis ging.” Ze stapte in de auto en reed naar huis, maar in de auto drong het pas tot haar door wat er eigenlijk gebeurd was. ,,Pas toen ik halverwege was met de auto…toen heb ik we de auto aan de kant gezet. Toen heb ik echt gezeten van: wat is er nu allemaal aan de hand en wat is er allemaal gebeurd.”

De uitspraak van Geert Jan, dat hij eerder een toekomst ziet met Karine dan met Jacqueline kwam voor haar als een verrassing. ,,Ik had dit niet verwacht en zeker niet gehoopt”, zegt de vrouw in het filmpje. Ondanks die teleurstelling kijkt ze toch positief terug op het BZV-avontuur en zal ze het zo opnieuw doen. Ze is dan ook niet teleurgesteld in Geert-Jan en Karine: ,,Als het voor hun is weggelegd, het is ze gegund.”

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVGEERT JANJACQUELINEKARINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck