Jan Versteegh ‘opgelicht’ door babyfluisteraar

Lekker tevreden - Jan Versteegh
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Kersverse vader Jan Versteegh heeft zich zo goed mogelijk willen voorbereiden op het vaderschap. Tijdens zijn programma ‘Jan wordt vader’ heeft hij de gekste dingen meegemaakt.

Unborn Child Readings

Zo heeft hij zich verdiept in verschillende cursussen waarbij mensen zich voor kunnen bereiden op het ouderschap. Ook heeft hij ervaring met ‘Unborn Child Readings’. Daarbij praat iemand met je ongeboren kind, en volgens hen kan dat zelfs via email. Jan gaf het een kans: “Ik vroeg of de vrouw die dat deed of ze onze dochter wilde vragen wat ze van de naam vond die we voor haar bedacht hadden. ‘Daar wil ze niet te veel over zeggen’, zei ze. Ja, zo kan ik het ook!”, zegt de BNN-presentator tegen Metro.

Shock

Gelukkig bevalt het vaderschap Jan goed. Hij denkt zelf dat hij veel geluk heeft gehad, omdat dochtertje Lulu bijna niet huilt en eigenlijk alleen eet en slaapt.
Toch heeft hij niet veel aan het programma gehad: “Misschien dat het programma nog wel meer vragen heeft opgeroepen dan heeft beantwoord. Je kunt je eigenlijk helemaal niet voorbereiden op het krijgen van een kindje.A lle cursussen die ik zag waren niet echt wat voor mij, maar als mensen er wat aan hebben, wie ben ik dan om ergens wat van te vinden. Het enige wat mij geholpen heeft is dat ik voor het programma bij een bevalling ben geweest, daarom was ik minder in shockmodus toen mijn vrouw beviel en kon ik er beter voor haar zijn.”

Via zijn Instagrampagina houdt Jan al zijn volgers op de hoogte van zijn leven als vader:

https://www.instagram.com/p/BcPNK8qFiKk/

 

Tags

BEVALLINGJAN VERSTEEGHVADERSCHAPZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck