Jandino krijgt schrik van zijn leven tijdens show

Jandino krijgt schrik van zijn leven tijdens show
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Een man is zaterdagavond onwel geworden tijdens een show van Jandino Asporaat, meldt de komiek op Instagram. ,,In al mijn jaren op het podium, heb ik nog nooit meegemaakt dat er iemand zo onwel werd, dat er ambulance ter plaatste moest komen”, aldus Jandino. Hij noemt de situatie ‘zeer traumatisch’.

De man in kwestie lag volgens Jandino twintig minuten op de grond, in de zaal. Die periode leek ‘een eeuwigheid’ te duren. ,,Hij probeerde nog op eigen kracht de gang te bereiken, maar dat redde hij niet en zakte in het bijzijn van de hele zaal in elkaar. Het was een zeer traumatische ervaring, voor zijn vrouw en zijn kinderen, maar zeer zekers ook voor het publiek, omdat je op dat moment machteloos bent.”

Dokter in de zaal

,,Godzijdank zat er in de zaal een dokter, een anesthesioloog en een reanimatie coach, die meteen te hulp schoten. Dit klinkt als een begin van een slechte grap, maar door hun snelle handelen, konden ze hem reanimeren, tot de ambulance ter plaatste kon zijn”, vervolgt Jandino zijn verhaal. Asporaat complimenteert hen, want zonder hen had de situatie ‘heel anders’ kunnen aflopen.

Asporaat besloot pas door te gaan met de show toen werd medegedeeld dat de man weer helemaal bij was. De man in kwestie ging wel naar het ziekenhuis voor controle. Volgens Jandino maken de meneer en zijn gezin het ‘naar omstandigheden goed’. De nare situatie werd daarna alsnog omgezet in een mooi moment. ,,De mensen beseften: het leven kan zomaar ineens voorbij zijn. Je kan nu lachen en feestvieren en dan in een keer is daar een ongeluk en alles stopt.” 

Tags

JANDINO ASPORAATONWELSHOW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck