Jarige voorzitter Visser deelt in Zwolle ‘speciaal cadeautje’ uit

Door:
25-05-2020

Voorzitter Adriaan Visser van PEC Zwolle wilde maandag zijn 69e verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De preses heeft daarom onder de noemer ‘een speciaal cadeautje voor en van de veurzitter’ iets moois bedacht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Wie jarig is krijgt cadeautjes, maar trakteert zelf ook. Daarom bied ik 6 seizoenkaarten optie 2 (seizoenkaart voor twee seizoenen) aan, die door onze maatschappelijke tak PEC Zwolle United mogen worden verdeeld. Zij zullen deze in de regio verdelen onder met name kinderen en gezinnen die normaal gesproken niet in de situatie zitten om een seizoenkaart aan te schaffen. Via het Jeugdfonds Sport & Cultuur en andere maatschappelijke instellingen wordt hier invulling aan gegeven”, liet Visser weten.

In navolging van de PEC-voorzitter hebben ook meerdere sponsoren, partners en oud-speler Kingsley Ehizibue in totaal liefst 200 seizoenkaarten gedoneerd. De cheque van 200 kaarten werd maandagavond overhandigd aan Evert Leideman, die als bestuursvoorzitter van Regio Zwolle United het fraaie cadeau in ontvangst nam.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD