Jelte: ‘Boerin Annemiek verdient meer liefde’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Tussen Jelte en Annemiek bloeide de liefde niet op. Een teleurstelling voor beiden, want ze hoopten zo dat ze met vlinders in de buik de logeerweek afsloten. Jelte vertelt op Radio 2 dat Annemiek niet alle kritiek verdient die ze nu krijgt.

‘Hele lieve meid’

Ze zou een ijskonijn zijn, weinig interesse tonen in anderen en vooral niet écht op zoek zijn naar de liefde. Kijkers van oer zoekt Vrouw zijn dus kort gezegd nogal teleurgesteld in de boerin, want in de voorstelronde leek ze zo leuk en spontaan. Ook Jelte vond Annemiek in het echte leven toch wat minder leuk, maar alle kritieken op haar vindt hij ook niet terecht. ,,Laat ik wel zeggen, en beginnen met het feit dat Annemiek echt wel wat meer liefde en aandacht verdient dan dat ze nu krijgt van iedereen die BZV volgt en kijkt”, zegt Jelte in Gijs 2.0 op NPO Radio 2. ,,Ze is oprecht echt wel een hele lieve meid die een leuke partner verdient.”

Weining interesse

Jelte was zelf ook een beetje teleurgesteld in Annemiek, vertelt hij in een filmpje op de website van Boer zoekt Vrouw. ,, Wat ik jammer vind is dat ze toch als persoon iets anders in elkaar stak dan dat ik van tevoren had verwacht.” Volgens hem bleven de gesprekken tussen hen nogal oppervlakkig waardoor ze elkaar niet écht hebben leren kennen. ,, Ik had verwacht dat zij iets meer een beeld zou hebben van het leven buiten haar leven. Dus buiten de boerderij en buiten de paarden. Dat ze daar iets meer naar zou vragen of interesse in zou tonen op één of andere manier.”

Tags

BOER ZOEKT VROUWBOERIN ANNEMIEKBZVERIKJELTEVERLIEFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck