John en vrouw: ‘Het was een onstuimig jaar’

Door: Tanja Brouwer
18-01-2019

John Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie zijn al jaren gelukkig. Door slecht nieuws dat ze afgelopen jaar gehoord hebben, geniet het koppel samen met hun kinderen nog meer van iedere dag. Want nu weten ze dat het leven ieder moment voorbij kan zijn.

Onstuimig

,,We hebben een onstuimig jaar achter de rug”, vertelt Charlotte-Sophie aan weekblad Privé. ,,Bij een 43-jarige neef van mij is kanker gediagnosticeerd. Mede voor hem gaan ik, John en de kinderen in juni de Alpe d’HuZes lopen.” Het gezin is enorm geschrokken van het slechte nieuws over de neef van Charlotte-Sophie. ,,Weet je wat het is? In de waan van de dag-de boodschappen, de kinderen naar school brengen[ vergeet je weleens stil te staan bij waar het echt om draait. Je gezondheid, vrienden en familie”, gaat Charlotte-Sophie verder. ,,Tel je zegeningen”, vult John aan. ,,Mijn gezin is alles voor me. De kinderen zijn al weer negen en zeven. Voor je het weet, zijn ze groot. Ik probeer zo veel mogelijk tijd met ze door te brengen.”

Druk

Alle leden van het gezin hebben een druk leven. Zelfs de kinderen zijn continue in de weer. De zevenjarige zoon van het stel, Lennox, volgt namelijk de jeugdopleiding van Ajax, en Jezebel (9) zit op dansen, ballet en paardrijden. Hoewel dat allemaal behoorlijk prestatiegericht lijkt, willen John en Charlotte-Sophie ervoor zorgen dat ze nog lang kind blijven, en vooral doen wat ze leuk vinden.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen