Karine: ‘Ik heb geen rechtszaak tegen Geert Jan’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wie meedoet aan een televisieprogramma kan verwachten dat er flink wordt getwitterd over hem of haar. Veel kijkers hebben nou eenmaal een mening die ze graag met de wereld willen delen. Toch schrikken sommige deelnemers van Boer zoekt Vrouw van alle lelijke Tweets.

Veel rottigheid

Een van hen is Karine. De vrouw, die werd gekozen door boer Geert Jan, heeft niet alleen te maken met boze en gemene Tweets, maar ook met weekblad Story waarin een heftig verhaal over de boer staat. Er werd door een bron beweerd dat de boer is opgelicht door een vrouw van Boer zoekt Vrouw en duizenden euro’s lichter is gemaakt. Karine wil voor eens en altijd afrekenen met dat verhaal en schrijft van zich af op Facebook. ,,Al uren ben ik bezig alle rottigheid te lezen die akelig volk over mij heen gooit”, begint ze haar verhaal. ,,Dit programma heeft vele kijkers en zo ook volk wat de roddelbladen leest!
Waarschijnlijk hebben jullie deze bladen niet eens gelezen, maar via via zouden er wat verhalen over mij de ronde kunnen doen.
Dus bij deze wil ik vermelden dat ik GEEN geld heb ontvangen van de boer en GEEN rechtszaak aan mijn broek heb hangen.”

Eerder liet Karien weten dat er een andere vrouw zou zijn geweet die die roddels had verteld aan Story. Er zou dus niets van waar zijn. Wie weet weten we over een paar weken meer, als Yvon langsgaat bij alle boeren om te kijken hoe het nu gaat.

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVGEERT JANKARINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck