Karine: ‘Vrouw verspreidt geruchten over Geert Jan!’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wat is er gebeurd met boer Geert Jan? Dat vragen duizenden televisiekijkende Nederlanders zich af. Is de boer echt opgelicht? Wie is de vrouw die hem duizenden euro’s lichter heeft gemaakt en is Karine wel echt verliefd op de patat- en paardenboer? Karine doet nu zelf een klein boekje open.

‘Soms zijn er vrouwen….’

Nu boer Geert Jan Karine heeft gekozen als zijn vrouw ligt de vrouw flink onder vuur. Dat komt door het gerucht dat enkele weken geleden in de Story verscheen. Een vrouw, die de boer kende van BZV, zou hem duizenden euro’s hebben afgetroggeld, een rechtszaak volgde en ook moest de boer in therapie bij een psychiater voor z’n BZV-trauma.Wat is waar en wat niet? Karine wil ieder geval duidelijk maken dat zij het niet was. Onder de column van Rick Evers op Facebook schrijft ze: ,,Soms zijn er bepaalde vrouwen die een man zo graag willen, dat ze mensen, bladen en fotografen inschakelen en het gerucht is compleet.”

Contract afgelopen

Er zou dus een andere vrouw zijn geweest die niet het beste voorheeft met Geert Jan en Karine! Wie dat is zegt Karine niet, maar ze nodigt Rick uit haar te bellen na 10 augustus. Dan is haar ‘zwijgcontract’ met de KRO-NCRV afgelopen en mag ze meer vertellen over wat er achter de schermen en na de opnames gebeurde rondom BZV.

De grote vraag is nu natuurlijk: wie is de vrouw die deze geruchten heeft verspreid?

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVDUIZENDEN EURO'SGEERT JANGERUCHTKARINETHERAPIEYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck