Kiest Ferry Doedens PIKANTE carrièreswitch?

Ferry Doedens|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Op het platform ‘OnlyFans’ is een pagina aangemaakt onder de naam Ferdinand Diego. Het is een platform waar tegen betaling expliciete content wordt gedeeld. Een pikante business waar behoorlijk wat geld mee verdient kan worden.

Bron: OnlyFans page

Management zwijgt

Of het daadwerkelijk om Ferry Doedens gaat of een nepaccount is niet bekend. Zijn managementbureau CTM zwijgt. De website Mediacourant vermeldt dat er iedere dag foto’s en filmpjes worden gepost met zeer expliciete teksten. 

Vertrek bij GTST

Het vertrek van Ferry Doedens afgelopen maand bij Goede Tijden Slechte Tijden voelt voor de acteur als een rouwproces. ,,Wat wil ik, wie ben ik, waar ga ik heen in dit leven? Dat weet ik dus echt ook nog helemaal niet. Waar de ene deur sluit een andere opent, maar dat onzekere gevoel is best wel intens de laatste tijd”, maakte Ferry onlangs via zijn Instagram Stories bekend. Nadat Ferry meermaals enkele coronamaatregelen had genegeerd besloten EndemolShine en RTL dat er een eind zou komen aan de carrière van Ferry in GTST.

Eerder vertrek

Het is niet de eerste keer dat Ferry moet vertrekken bij GTST. In 2015 moest de acteur al eens vertrekken wegens zijn cocaïneverslaving. In Thailand rekende hij vervolgens af met deze verslaving. De mogelijk pikante carrièreswitch zou naadloos aansluiten op zijn einde bij GTST.

Tags

DoedensFerdinand DiegoFerryFerry DoedensGoede TijdenGoede Tijden Slechte TijdenGTSTOnlyFans

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie