Kijkers BZV geloven hun oren niet

BZV Geert
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De boeren uit Boer zoekt Vrouw doen regelmatig opmerkelijke uitspraken. Kijkers konden ook gisteravond hun oren niet geloven toen boer Geert iets zei over Vera tegen de andere vrouw Angela.

‘Gewoon onzeker’

Op Twitter schrijven mensen over boer Geert die toch wel erg gecharmeerd lijkt te zijn van de drukke Vera. Volgens de boer is de vrouw gewoon onzeker en is dat de reden dat ze zich soms een beetje druk en gek gedraagt. Dan zegt hij nog iets tegen Angela wat voor veel kijkers een opmerkelijke uitspraak is. Want niet alleen klopt de uitspraak taaltechnisch niet, ook lijkt het niet zo aardig te zijn. Hij zei namelijk: ,,Vera is een beetje een aangeschoten projectiel”. Bedoelt hij dat als belediging of is hij stiekem gecharmeerd van haar?

Boer Geert laat maar weinig los en uit zijn gevoelens ook niet zo richting de dames. Hoewel de kijkers er dus van overtuigd zijn dat hij Vera de leukste vindt, doet Geert er alles aan dat niet aan de twee vrouwen te laten merken.

Helaas moest Esther de boerderij verlaten. Volgens Geert past zij toch niet zo goed bij hem, vooral omdat ze te rustig is. De boer houdt namelijk wel van een feestje en wil graag een vrouw die net zo los kan gaan als hij. Daar lijkt het bij Vera wel goed mee te zitten….

https://twitter.com/kittyspier/status/1244337154806947842

https://twitter.com/YvonneBrand/status/1244337118568157185

 

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVESTHERGEERTUITSPRAAKVERA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck