Kijkers GTST: ‘Het wordt veel te kinderachtig’

Door: Tanja Brouwer
24-06-2019

De kijkcijfers van Goede Tijden Slechte Tijden dalen al een tijd, en inmiddels zijn zelfs vaste kijkers afgehaakt. Op een facebookpost van Shownieuws wordt massaal gereageerd door voormalig GTST-fans die zich afvragen waarom de verhaallijnen steeds ongeloofwaardiger worden, de acteurs steeds jonger en de acteerprestaties steeds slechter. Vloggen ,,Sorry dat ik het zeg maar de

De kijkcijfers van Goede Tijden Slechte Tijden dalen al een tijd, en inmiddels zijn zelfs vaste kijkers afgehaakt. Op een facebookpost van Shownieuws wordt massaal gereageerd door voormalig GTST-fans die zich afvragen waarom de verhaallijnen steeds ongeloofwaardiger worden, de acteurs steeds jonger en de acteerprestaties steeds slechter.

Vloggen

,,Sorry dat ik het zeg maar de acteurs die Valentijn, Lana en Jojo spelen kunnen echt heel slecht acteren. Er zit de laatste tijd ook helemaal geen spanning meer in”, reageert iemand op de post van Shownieuws.

Door al die negatieve reacties wordt duidelijk dat de dalende kijkcijfers niet worden veroorzaakt door de komst van Videoland, waardoor mensen vooruit kunnen kijken, maar door de soap zelf. Een van de punten van kritiek is de gemiddelde leeftijd van de acteurs. Die is door de jaren heen flink gedaald. Kijkers zijn er echt klaar mee sinds de komst van Vincent Visser, die de rol van Valentijn Sanders speelt. Hij vlogt in Meerdijk voor het kanaal ‘Grappenmakers’. Die verhaallijn, die ongetwijfeld erg herkenbaar zal zijn voor pubers, valt bij volwassen kijkers helemaal verkeerd.

Deze week wordt de zomercliffhanger van de soap uitgezonden.  Het is voor de makers van GTST te hopen dat ze volgens seizoen boeiender weten te maken en het hen lukt om de verhaallijn volwassener te maken. Anders kan het maar zomaar zijn dat de kijkcijfers na de zomer nog verder dalen.

 

"Kijk ik nou naar Spangas of naar GTST?", vragen kijkers zich af 😤🤔🤨

Geplaatst door Shownieuws op Zondag 23 juni 2019

 

 

Alles uit de DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen