Kijkers los op boer Bastiaan: ‘Mega afknapper’

BZV Bastiaan
Door: DitjesenDatjes
23-03-2020

Boer Bastiaan leek een van de charmantste boeren van dit seizoen van Boer zoekt Vrouw, maar na een aantal afleveringen is dat beeld helemaal veranderd. Veel kijkers vinden dat Bastiaan niet leuk omgaat met de vrouwen.

Interesse in vrouwen

Madeleen zei het vorige aflevering al en nu lijken ook de twee andere vrouwen te merken dat Bastiaan niet echt een ladykiller is. Volgens Madeleen toont hij nauwelijks interesse voor haar en nu ziet ook Milou in dat Bastiaan nog niet zo heeft nagedacht over hoe een relatie ontstaat en hoe hij die moet onderhouden.

Bastiaan lijkt namelijk, volgens Milou, meteen te willen samenwonen en ook wil de boer graag dat de vrouw mee gaat helpen op de boerderij. Iets wat Milou, die in Duitsland woont, niet helemaal ziet zitten.

Vragen stellen

Als Madeleen Bastiaan aanspreekt op het feit dat hij nog maar weinig vragen aan haar heeft gesteld en weinig interesse heeft getoond, besluit de boer van alle drie de vrouwen positieve kenmerken op te noemen. Maar een vraag stellen doet hij nog niet. Tot de volgende ochtend, als Bastiaan aan marinier Madeleen vraagt of ze binnenkort weer naar het buitenland moet. Ze legt kort uit dat dat niet hoeft, en daarmee lijkt de vraag van Bastiaan beantwoord te zijn. Hoewel Madeleen vertelt dat ze een nieuwe baan heeft, vraagt hij daar niet verder naar.

Kijkers begrijpen heel goed dat ieder geval twee van de drie vrouwen twijfelen over boer Bastiaan en niet zeker weten of ze wel verliefd op hem kunnen worden.

 

 

 

Meer DenD