Kijkers roepen op tot boycot Peter Gillis: ‘Ga weg met je losse handjes’

Boycot Peter Gillis?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ondanks alle ophef denkt Peter Gillis momenteel maar aan één ding: de Televizier-Ring winnen. Op Instagram doet hij een oproep aan zijn fans om op hem te stemmen. Maar wat blijkt? Peter houdt geen fan meer over! ,,Dat je het nog durft te vragen”, luidt het in de reacties.

Na een hoop liegen, bedriegen én de mishandeling van Nicol denkt Peter nog steeds dat hij populair is bij de kijkers thuis. Maar niets is minder waar.

Beschamende oproep

Met zijn realityserie Massa is Kassa staat Peter Gillis op de longlist voor nominaties van de Televizier-Ring. Peter is enorm trots en vraagt zijn trouwe fans om op hem te stemmen. Maar uit de reacties blijkt dat hij helemaal geen fans meer over heeft.

,,Dankzij jullie support zijn we terecht gekomen in deze felbegeerde nominatieronde”, schrijft Gillis op Instagram. ,,Stem nu via de link in bio!”

Volgers vinden de serieuze oproep enorm beschamend. ,,Ik ga er echt niet in mee dat jij nu genomineerd bent voor een Televizier-Ring. Ik vind het werkelijk beschamend”, reageert een volger. En een ander: ,,Ga weg hoor met je losse handjes!”

‘Plofkop van de buis stemmen’

Het liefst zien de volgers Massa is Kassa helemaal van de buis verdwijnen. ,,Meerdere mannen moesten door het stof omdat ze hun vrouw mishandelden. Ook jij Peter! Dus stemmen voor een prijs? No way! Dat verdien jij niet. Jij moet net als de rest geboycot worden en nergens meer voor gevraagd worden.”

In één klap lijkt Peter Gillis werkelijk al zijn fans kwijt te zijn geraakt. Niemand lijkt meer naar het programma te willen kijken. ,,Beter stemmen om je dikke arrogante plofkop van de buis af te stemmen, je krijgt er 10 van mij”, luidt het.

Tags

BOYCOTMASSA IS KASSANICOL KREMERSPETER GILLISTELEVIZIERTELEVIZIER-RING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck