Kijkers Steenrijk, Straatarm in shock om ‘vieze bende’

Steenrijk Straatarme bende
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kijkers van Steenrijk, Straatarm zijn behoorlijk geschrokken van het huis waar het arme gezin woont. Op X wordt de woning een ‘vieze bende’ genoemd…

In een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm ruilt de rijke familie Saindrenan met Amber en haar zoon Jimmy. Luigi en Sabine hebben goede investeringen gedaan die voor genoeg extra geld zorgen en wonen samen met hun dochter in Amsterdam en op Curaçao. Voor Amber en Jimmy ziet het leven er heel anders uit. Zij wonen in een portiekflat in Katwijk en moeten zuinig doen met elke euro die ze hebben.

‘Vieze bende’

Maar wanneer het rijke gezin binnenstapt in de woning van Amber, raken kijkers niet uitgepraat over hoe rommelig het daar is. ,,Wat een vieze bende”, schrijft een kijker op X. Een andere kijker zegt zelfs in shock te zijn. ,,Ik ben in shock van dit huis. Ik vind het erg om te zeggen, maar ik zou er niet willen verblijven.”

Je Huis Op Orde

Een andere kijker vindt deze aflevering veel weghebben van een ander SBS-programma. ,,Het lijkt wel een aflevering van Je Huis Op Orde”, schrijft de kijker. Ook zijn sommige kijkers verbaasd over alle huisdieren die Amber en Jimmy in huis hebben. ,,Geen wc-papier, maar wel een halve dierentuin… En uiteraard een huis bomvol zooi.”

Tags

STEENRIJK STAATARM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck