Klaar voor tweede seizoen van De Luizenmoeder

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het kijkcijferkanon van vorig jaar is terug in stelling. De Luizenmoeder begint vanavond aan het tweede seizoen. We zijn benieuwd of de cast ook dit jaar de kijker weer massaal aan de buis weet te laten kleven.

Het tweede seizoen van de populaire comedyserie De Luizenmoeder begint zondagavond. De belevenissen van Juf Ank (Ilse Warringa), schooldirecteur Anton (Diederik Ebbinge) en moeder Hannah (Jennifer Hoffman) op basisschool De Klimop bleken vorig jaar een kijkcijferkanon. In de nieuwe reeks keren de vertrouwde gezichten terug en zijn er ook enkele nieuwkomers.

Zo spelen Walid Benmbarek en Dunya Khayam het koppel Amir en Esma, wier zoontje Ahmed op de school komt. In het nieuwe schooljaar op De Klimop is Hannah benoemd tot klassenmoeder en is juf Ank met haar leerlingen overgegaan naar groep 4. Verder treedt er een nieuw veiligheidsbeleid in werking, ontstaat er commotie over het kerst- en paasfeest en neemt juf Helma afscheid.

Sommige afleveringen van de hitserie trokken vorig seizoen, inclusief online terugkijken, bijna 5 miljoen kijkers. De serie won diverse prijzen, waaronder een Zilveren Nipkowschijf, een Zilveren Televisie-ster en een Gouden Kalf voor beste actrice.

De AVROTROS-serie is te zien om 20.25 uur op NPO 3.

 

BuzzE

 

 

Tags

DE LUIZENMOEDERDIEDERIK EBBINGEILSE WARRINGA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck