Klopp ziet Juventus als favoriet voor Champions League

Door:
17-02-2020

Trainer Jürgen Klopp van FC Liverpool vindt zijn eigen ploeg niet de favoriet als het gaat om het winnen van de Champions League. Aan de vooravond van de achtste finales die dinsdag beginnen liet de Duitse coach weten dat voor hem Juventus de beste papieren heeft. “Zij hebben alleen al qua omvang een selectie die ik niet eerder gezien heb”, zei Klopp. “Er zit zo veel kwaliteit in, het is niet normaal. Ik kan niet begrijpen dat ze de Serie A niet aanvoeren met een voorsprong van tien punten.”

Liverpool neemt het dinsdag op tegen Atlético Madrid. Juventus, met onder anderen Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt, gaat pas volgende week op bezoek bij Olympique Lyon. Klopp verwacht ook veel van Bayern München, Paris Saint-Germain en FC Barcelona en waarschuwt vooral voor Manchester City, de naaste belager in de Premier League op al meer dan 20 punten achterstand. “De Champions League zal nu hun grote doel zijn.”

 

BUZZS

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen