Krijgen Sylvie en Niclas samen een kindje?

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Sylvie en haar Niclas zijn dolgelukkkig samen. Het stel is onlangs getrouwd en brengt de wittebroodsweken door in Hamburg. Is het al tijd voor de volgende stap voor het stel? Sylvie geeft antwoord op de vraag of er binnenkort een liefdesbaby te verwachten is…

‘Droomman’

Sylvie kan haar geluk niet op. Vorige maand trouwde zij met haar Niclas in Florence en Sylvie geniet nog na van haar sprookjesbruiloft. Aan Privé vertelt zij over het geluk van haar en Niclas.

,,Ik ben oprecht zo gelukkig en relaxed. Niclas is werkelijk een absolute droomman. Kijk naar ons huwelijk. Hij is degene die dat allemaal tot in detail georganiseerd heeft. Het enige wat hij van mij hoofde te weten, is welke bloemen en wat voor muziek ik wilde. O ja, en ik heb de taart geproefd. Hij heeft álles gedaan. Om maar aan te geven wat voor man het is.”

LEES OOK:

Sylvie Meis nu al gescheiden van echtgenoot?

Huisje, boompje…

Duitse media hebben een prangende vraag: wordt het huisje, boompje én beestje voor Sylvie en Niclas? Aangezien Niclas zelf geen kinderen heeft en tot nu toe enkel bonusvader is, vraagt men zich af of hun relatie bekroond zal worden met een zwangerschap.

Sylvie is de trotse moeder van 14-jarige Damián. Haar eerste en enige kind die zij kreeg samen met ex-man Rafael van der Vaart.

Heeft Sylvie de hoop dat ook Niclas en zij een liefdesbaby kunnen verwelkomen? Aan het Duitse magazine Bunte geeft zij een duidelijk antwoord.

,,Nee, er zijn geen kinderen gepland. We hebben het meest geweldige kind. Niclas heeft het meest geweldige bonuskind. Ik heb een geweldige zoon en nee, dat is het!”

Tags

BABY'SDAMIAN VAN DER VAARTHUWELIJKKINDERWENSNICLAS CASTELLOSYLVIE MEISZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie