Het complete overzicht van alle versies van Hallo Allemaal

||Ank
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

‘Áls je dan een carnavalskraker maakt op een gejatte melodie, doe het dan alsjeblieft wel een beetje goed.’

De kritiek van ‘Juf Ank’ uit De Luizenmoeder op de uitvoering Hallo Allemaal van de Gebroeders Rossig uit Wijchen is niet mals. ‘Het is niet Juf Ank-waardig’, zei actrice Ilse Warringa die de juf in serie speelt. De derde regel wordt volgens haar niet goed gezongen in de video die veel mensen toch heel leuk vinden.

Maar zo hoort het volgens Ank niet. Je hoort te zingen: ‘Ben je voor het eerst HIEEERRR.’

D&D heeft daarom alle uitvoeringen, parodiën en persiflages op Hallo Allemaal voor u op een rijtje gezet. Geniet, maar kijk met mate. Want een overdosis Hallo Allemaal zorgt ervoor dat het deuntje je de hele dag niet meer loslaat.

Volgens Juf Ank doen de Jukebox boys het veel beter dan de rest: a capella!… Oordeel zelf!

Ook de orgeldraaiers zijn bij de tijd en spelen in op de actualiteit. Mooi is de uitvoering van het stadsorgel uit Zwolle. Met inderdaad heel actueel Hallo Allemaal.

Of wat vinden jullie van de uitvoering van Bas (Harry Styles)?

Inmiddels heeft Cor Bakker met zijn online-cursus pianospelen zich ook gestort op Hallo Allemaal. Met zijn rechterhand speelt hij de melodie van de hit van Jus Ank. Kijk zelf maar:

https://youtu.be/_sG1BXR78sM?t=78

Of Rob Rocks die gitaarfles geeft. ,,Ik heb wat akkoordjes gevonden en we gaan er een lesje van maken”, aldus rocker Rob. ,,Het gaat om een oer Nederlandse aangelegenheid. We gaan beginnende het eerste blokske.”

,,D akkoord, twee neerslagjes en dan doen we opslagen…”

 

Wij houden het maar op dat de uitvoering van André van Duin bij DWDD toch de aller allerbeste is. Van Duin is het meest origineel en had natuurlijk de primeur.

Nog een keer kijken?

André van Duin

Uiteindelijk is er niets leuker dan gewoon lekker zelf zingen. Tot slot daarom de karaoke-versie van Hallo Allemaal. Handig om met elkaar het complete liedje te zingen. Bij het refrein springt Juf Ank bij.

Juf Ank is zelfs doorgedrongen tot Zierikzee. Elk uur wordt Hallo Allemaal herhaald op het carillon in het centrum van Zierikzee! Luister maar!

Tags

DE LUIZENMOEDERHALLO ALLEMAALJUF ANK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck