Kritiek op HEMA vanwege transgender model

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Op twitter gaat het los: HEMA ligt onder vuur vanwege een transgender model dat zij hebben gebruikt in hun folder.

‘Hema op weg naar de afgrond?’

Op Twitter reageren mensen vol afschuw op het transgender model dat is gebruikt in de nieuwe HEMA-folder. “Hema duwt de wokeshit nu gewoon door de brievenbus” reageert iemand met kotsende emoji’s. Een andere boze Twitteraar zegt: “Waar zijn de marketeers van de Hema mee bezig, die zijn compleet van de pot gerukt. Het woke gedram moet stoppen. Hema op weg naar de afgrond?”

Een andere anti-woke Twitteraar reageert: Hou nou verdomme op hoor! Zit ik lekker ouderwets foldertjes te kijken, zo ook die van de HEMA. En dan tref ik DIT aan op de lingerie bladzijdes. Een vieze gore tja.. Wat is het eigenlijk.. Een VENT met een topje maat a75, nepnagels en behaarde oksels #wokewaanzin”

‘Wat een prachtig model’

Er zijn ook mensen die het wel een goede keuze van de winkelketen vinden. Zo reageert iemand cynisch: “Wat een prachtig model in de nieuwe hema folder! Maar even, ik wist niet dat zo nu ook azijn verkochten?” Iemand anders zegt: “Wat is de ophef? Ik zie nog steeds hetzelfde degelijke fantasieloze hema ondergoed. Lekker vertrouwd!”

De HEMA zelf heeft nog niet gereageerd op de ophef die is ontstaan rondom het model.

Tags

HEMALINGERIEMODELTRANSGENDERWOKE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck