Lampard heeft spijt van geschreeuw richting Liverpool-bank

Door:
24-07-2020

Frank Lampard heeft spijt van zijn gedrag tijdens de uitwedstrijd tegen Liverpool. De trainer van Chelsea schreeuwde in de richting van onder anderen de Nederlandse assistent-trainer Pepijn Lijnders.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Op beelden die op social media werden gedeeld was zichtbaar dat Lampard ‘fuck off’ zou hebben geroepen richting de bank van Liverpool, dat het duel met 5-3 wist te winnen.

“Ik heb de video gezien en ik heb spijt van de taal die ik heb gebruikt”, zei Lampard vrijdag voorafgaand aan de laatste wedstrijd van zondag tegen Wolverhampton Wanderers. “Ik heb geen spijt van de passie waarmee ik mijn team verdedigde, maar ik had het misschien iets anders kunnen aanpakken door die taal binnen te houden.” Lampard zou Liverpool ook ‘arrogant’ hebben genoemd.

Begrijpelijk

Jürgen Klopp kon de houding van zijn collega wel begrijpen. “Frank was in een competitieve stemming, ik respecteer dat. Zeg wat je wilt in zo’n situatie. Het is pure emotie; hij kwam om te winnen en voor Champions League-deelname”, aldus Klopp, die ook wat feedback meegaf.

“Maar wat hij moet leren, is dat hij daar na het laatste fluitsignaal niet meer over spreekt. Hij is een jonge coach, maar dat is wat hij moet leren. Je moet het boek dan sluiten.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD