Logeren bij boer Bastiaan? Het kan!

BZV Bastiaan
Door: DitjesenDatjes
25-03-2020

De drie vrouwen die logeren bij boer Bastiaan lijken nog niet erg onder de indruk te zijn van de akkerbouwer. Maar wie Bastiaan na de afleveringen van Boer zoekt Vrouw nog wél ziet zitten, kan ook bij hem logeren. Hij verhuurt namelijk een kleine studio in een van zijn schuren!

‘Ideaal voor koppels’

Via Airbnb is de studio te huur. Bastiaan omschrijft de studio op de website als volgt: ,,Dit is een luxe studio in een bestaande schuur. Erg stil en omgeven door weilanden en prachtige uitzichten. Het Veerse Meer is maar 200 meter hier vandaan. Deze plek is ideaal voor koppels die een romantisch onderkomen zoeken. Er is één bed (160×200) en een bank die als slaapbank gebruikt kan worden. Ze staan in één ruimte.” Voor dit alles betalen gasten ongeveer 150 euro per nacht.

Goede gastheer

De accommodatie is al meerdere malen geboekt en een aantal gasten hebben een review achtergelaten. ,,Mooi klein huisje in ‘the middle of nowhere’. Precies zoals op de foto’s”, laat een tevreden klant weten. ,,Een stille locatie. Goede plek om er kort tussenuit te gaan”, schrijft een ander. Ene Mara laat weten dat ze Bastiaan een hele goede gastheer vond. ‘Hij was bereid al onze vragen te beantwoorden.’

Meer DenD