Luuk Ikink koopt huis in Soest

Door: DitjesenDatjes
17-10-2017
Dat het presenteren van RTL Boulevard hem geen windeieren legt, is nu wel duidelijk.

RTL Boulevard en Galileo presentator Luuk Ikink heeft een prachtig herenhuis gekocht in Soest, schrijft Bekende Buren.

Hij betaalde hiervoor het bedrag van 725.000,– euro, terwijl de vraagprijs 739.000,– euro bedroeg. Luuk trekt er niet gelijk in, want de overdracht staat gepland op 1 december a.s.

Voor dit geld heeft Luuk een vrijstaand herenhuis met een woonoppervlakte van 187 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaapkamers, een badkamer en een kantoor/ speelruimte. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. een vliering en een kelder. Samen met zijn zijn vrouw Simone en zoontje Lieuwe heeft hij genoeg ruimte.

Woonkeuken

Het herenhuis beschikt over een royale woonkeuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.  De keuken geeft ook toegang tot de kelder en is voorzien van vloerverwarming.  De slaapkamers aan de achterkant hebben een prachtig uitzicht over de weilanden.

In de achtertuin, die 330 vierkante meter groot is en op het noorden ligt, bevindt zich ook een tuinhuis met een eigen veranda en zonneterras. De auto kan de RTL Boulevard presentator parkeren in zijn eigen garage, die ruimte biedt aan 1 auto.

Foto’s: Bekende Buren

Meer DenD