Man Luizenmoeder-actrice wilde geen derde kind

Door: DitjesenDatjes
28-09-2018

Bianca Krijgsman en haar man Diederik van Vleuten zaten in een moeilijk parket toen Bianca op haar 43e weer zwanger bleek te zijn. De actrice en haar man hadden al twee kinderen van zes en negen, en vooral haar man zat niet op een nakomertje te wachten.

‘Kindermeuk’

Diederik zat dus absoluut niet op gezinsuitbreiding te wachten. ,,Diederik dacht: ‘wat heb ik nou aan mijn fiets hangen'”, vertelde Bianca hierover. ,,Hij zei: Kom op zeg, we zijn net uit de kindermeuk.'” De actrice zag het daarentegen wél zitten, en drukte haar zin door. ,,Maar dat vind ik juist heerlijk en ik beloofde hem dat hij er ’s nachts niet uit hoefde.”

Trouwen

Jongste dochter Lynn, die nu zes is, kwam er dus toch. Samen met Lynn en hun andere kinderen, Lizzy (15) en Bobby (12) vormen Diederik en Bianca een gelukkig gezin. Maar hoewel Diederik lang geleden op z’n knieën is gegaan voor Bianca, zijn ze nog niet getrouwd. En het is onzeker of dat er ooit nog van komt. ,,Dat is niet omdat we dat niet willen. Tot nu toe is het er echter niet van gekomen. Dan had de een weer een nieuwe theatershow, en de ander een tv-project of wat dan ook. Ondertussen hebben we drie kinderen gekregen, dus we zijn het maar voor ons uit blijven schuiven.”

Meer DenD