ManUnited-trainer Solskjaer: voetballers te vaak het doelwit

Door:
07-04-2020

Voetballers worden te vaak onterecht bekritiseerd. Dat stelt Ole Gunnar Solskjaer, de trainer van Manchester United. Volgens Solskjaer zijn spelers tijdens de coronacrisis ook vaak het doelwit.

Zo stelde de Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock vorige week dat spelers in de Premier League hun verantwoordelijkheid moeten nemen en een loonsverlaging moeten accepteren nu de competitie is opgeschort. Daardoor zou het kantoorpersoneel kunnen aanblijven.

In Engeland werd er verbolgen gereageerd op het nieuws dat Liverpool het kantoorpersoneel met verlof stuurde en aanspraak wilde maken op een noodfonds. Volgens velen was dat geld niet bestemd voor “rijke voetbalclubs”.

“Voor mij is voetbal soms een gemakkelijk doelwit”, zei Solskjaer voor de camera van Sky Sports. “Het is oneerlijk om een ​​beroep te doen op een individu of voetballers. Ik weet dat spelers veel werk verrichten in de gemeenschap en dat ze veel doen in deze tijd.”

Wayne Rooney noemde het eerder al een schande dat de spelers werden opgedragen een deel van hun salaris in te leveren.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen