Mariah Carey: ‘Ik moest van Ellen mijn geheime zwangerschap prijsgeven’

Mariah Carey
Door: Eva Steins
01-09-2020

Ook Mariah Carey doet een boekje open in de geruchten rondom Ellen Degeneres. En die geruchten zijn niet de minste. De zangeres vertelt dat Ellen haar dwong om haar geheime zwangerschap te onthullen, op een ‘buitengewoon ongemakkelijke’ manier.

Gedwongen alcohol drinken

Mariah blikt in een interview met Vulture terug op een traumatische gebeurtenis die plaatsvond in 2008 tijdens een uitzending van The Ellen Show, waar Mariah te gast was. De geruchten gingen toen dat Mariah zwanger was. Ellen zag een kans op een primeur en probeerde een bekentenis uit te lokken bij Mariah. Dit deed ze op een oneerbiedige manier: ze bood Mariah een glas champagne aan. Mariah pikte het niet en zei ,,Ik kan niet geloven dat je me dit aandoet, Ellen” waarop Ellen antwoordde met: ,,Laten we erop toasten dat je niet zwanger bent, als je niet zwanger bent.” Mariah voelde zich als een kat in het nauw en deed alsof ze een slokje nam, waarop Ellen uitriep: ,,Dus je bent toch zwanger!” De zangeres ontkende dit.

LEES OOK:

Oude tweet achtervolgt Ellen DeGeneres

Miskraam

Later bleek dat Mariah inderdaad zwanger was geweest tijdens de uitzending, maar dat ze een week later een miskraam had gekregen. Een gekwetste Mariah spreekt zich uit: ,,Ik voelde me buitengewoon ongemakkelijk bij dat moment, dat is alles wat ik kan zeggen”, vertelt ze. ,,Ik heb het echt geworsteld met de nasleep ervan. Ik was niet klaar om het aan iemand te vertellen, omdat ik vlak daarvoor een miskraam had. Ik wil niemand die al onder de spreekwoordelijke bus wordt gegooid, er nog eens onder gooien, maar ik vond het niet leuk.”

Meer DenD