Marieke Elsinga nog steeds opzoek naar een man

1746

Presentatrice Marieke Elsinga is al meer dan tien jaar vrijgezel. Ze kan maar geen geschikte man vinden om een relatie mee te krijgen, en dat terwijl ze maar één eis heeft.

Tegen Vrouw vertelt ze het volgende: “Mijn enige eis is dat hij net zo gek op mij is als ik op hem.” Dat lijkt simpel, want er zullen genoeg mannen zijn die een date met Marieke wel zien zitten. Toch is het dus de brunette nog steeds niet gelukt. “In elf jaar tijd ben ik alleen niet verliefd geweest op hetzelfde moment als dat die ander verliefd op mij was.”

Rijkdom

Marieke is 31 jaar oud, en dat is toch wel een leeftijd dat mensen om haar heen kinderen krijgen en trouwen. Toch vindt ze het niet confronterend om alleen te zijn, en ze ziet dan ook niet tegen de komende feestdagen op. “Ik heb heel veel rijkdom tijdens de feestdagen. Er staat alweer een leuk kerstdiner gepland met vrienden en ook met mijn ouders, broer, zus, aanhang en kinderen. Terwijl er ook mensen zijn die te maken hebben met verlies, familieleden niet meer spreken, hun kind verloren zijn, armoede hebben en geen kerst kunnen betalen… Dát is pas erg.”

Mark Rutte

In het verleden gingen er geruchten dat Marieke wat zou hebben met premier Mark Rutte. Zo zou ze hem hebben uitgenodigd samen kerst te vieren. Ook is de presentatrice onlangs innig zoenend gespot met een Rick Brandsteder. Tenminste, dat wordt beweerd.