‘Maxime maakt vader Claire bekend’

Maxime Meiland
Door: DitjesenDatjes
18-06-2020

Maxime Meiland is nooit echt openhartig geweest over wie de vader van haar dochtertje Claire is. Ze heeft alleen eens verteld dat hij niet in haar leven is en dat de zorg voor het jonge meisje op haar schouders terechtkomt. In een nieuw filmpje op haar Instagram lijkt ze iets meer te onthullen. 

In de twee filmpjes, te zien op haar Instagram Stories, zijn Martien, Erica, twee ‘vreemde’ mannen en nog een onbekende jonge vrouw te zien. Ook Claire komt in het filmpje voorbij. Zij zit op de schoot van een van de twee mannen. De andere man vraagt aan hem: ,,Ben jij de vader van Claire?” Vervolgens zegt de jonge man bij wie Claire op schoot zit: ,,Ja, ja, ja.” Wie de jonge man is, is niet duidelijk. 

Zoeken naar man

Met de vader van Claire zal Maxime dus niet zo snel meer samenkomen, maar wel is ze op zoek naar een andere leuke man. Aan maandblad LINDA.MEIDEN liet ze eens weten op wat voor types ze valt: ,,Blond, blauwe ogen. Lekker Hollands.” Haar voorkeur gaat ook uit naar een iets oudere man, omdat ze denkt dat hele jonge mannen niet zitten te wachten op een stiefdochter. ,,Iemand moet wel dat ouderschap leuk vinden en aankunnen.”

Meer DenD