Meghan haalt keihard uit: ‘Zij houden de leugens in stand’

Meghan Markle
Door: Eva Steins
04-03-2021

De bom is flink gebarsten tussen Meghan en Harry en de leden van de Britse koninklijke leden. Er woedt al een tijdje een flinke oorlog, maar het interview dat Meghan en Harry aan Oprah Winfrey gegeven hebben gooit olie op het vuur…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een nieuw fragment van het omstreden interview is online gekomen en daarin wordt direct duidelijk dat Meghan van haar hart geen moordkuil maakt. De vrouw van de Britse prins Harry noemt het geen verrassing voor de koninklijke familie dat zij ooit hun kant van het verhaal zouden gaan vertellen.

Oprah

In het interview zijn Harry en Meghan samen te zien, maar de promo laat zien dat Meghan ook alleen spreekt met Oprah. Als de presentatrice haar vraagt wat Meghan ervan vindt dat Buckingham Palace haar in de uitzending haar kant van het verhaal zal horen veertellen, reageert Meghan bitter.

De voormalige actrice vindt dat Buckingham Palace voorbereid zou moeten zijn op de onthullingen van het stel. ,,Ik zou niet weten waarom zij zouden verwachten dat wij na al deze tijd nog steeds zouden zwijgen, terwijl zij een actieve rol spelen bij het in stand houden van aanhoudende onwaarheden over ons. En als we daarmee het risico lopen om dingen kwijt te raken; we hebben al zoveel verloren.”

LEES OOK:

Meghan in oorlog met het Britse hof

Meer DenD