Meghan en Harry brengen bezoek aan vruchtbaarheidsarts

Door: DitjesenDatjes
08-08-2018

Meghan Markle (37) en prins Harry (33) hebben een grote kinderwens. Ze kunnen niet wachten totdat ze een gezinnetje vormen. Beiden weten ook dat het wel even kan duren voordat Meghan zwanger wordt, want helaas is ze door haar relatief hoge leeftijd minder vruchtbaar.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kans

Volgens insiders heeft het stel zich daarom al verdiept in ivf-behandelingen. ,,Ze realiseren zich dat hoe ouder Meghan wordt, hoe lastiger het is om zwanger te raken”, vertelt de bron aan Weekend. De kans dat Meghan op een natuurlijke manier zwanger wordt neemt ieder jaar af. Als ze 38 jaar oud is heeft ze bijvoorbeeld nog maar 5% kans dat het lukt. Het koppel is dan volgens de insider ook van plan om te beginnen met ivf-behandelingen als het de komende tijd niet lukt.

Het koppel heeft zich al een tijd geleden goed voorbereid, want nog voordat het bekend werd dat ze met elkaar in het huwelijksbootje stapten zijn ze naar een vruchtbaarheidskliniek gegaan. Daarnaast eet Meghan ontzettend gezond en probeert ze haar lichaam in goede conditie te houden om de kans op zwangerschap te vergroten. Ook Harry werkt aan zijn lichaam en wil een paar kilo kwijt om zijn vruchtbaarheid te vergroten.

Charles

Hoewel prins Harry ook graag vader zou worden, zou hij volgens de insider nog steeds met Meghan getrouwd zijn als zij niet vruchtbaar was. Dat was anders bij zijn vader en moeder. Charles zou Diana een vruchtbaarheidsonderzoek hebben laten doen en dan pas met haar willen trouwen. Als ze niet in staat was een troonopvolger op de wereld te zetten, was hij niet met haar getrouwd.

Meer DenD