‘Meghan is de kwade genius achter dit drama’

Meghan Markle
Door: Jos La Grande
08-01-2020

‘SCHAAM JE HARRY AND MEGHAN’

Piers Morgan, presentator van de Britse ontbijtshow, oordeelt hard over prins Harry en zijn Meghan. Hij vindt dat ze koningin Elisabeth schandelijk behandelen door haar voor het blok te zetten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ook over de rol van de voormalige actrice is Morgan spijkerhard:

,,Eerst sloot ze haar familie uit, daarna haar vader, haar oude vrienden, ze dreef en wig tussen Harry en William en nu splitst ze hele familie.”

De Britse bevolkiing is geschokt door het nieuws dat prins Harry en Meghan stoppen als actieve leden van het Britse koninklijk huis. Het is vanbdaag het belangrijkste binnenlandse nieuws voor de tabloids.

Na negentien maanden huwelijk staat Harry zo onder zware druk van zijn dominante Amrikaanse vrouw, dat ze nu dit dramatische besluit hebben genomen, zo wordt ingeschat.

Hypocriet en eigengereid

Meghan, hiervoor succesvol actrice in de advocatenserie Suits, werd eerder al eens omschreven als hypocriet en eigengereid. Ze zou het ook altijd hebben gemunt op een celebrity als partner. Een deel van de bevolking denkt dat Meghan de kwade genius is achter deze actie.

Het duo zet met het besluit in ieder geval de jaarlijkse uitkering van 8 miljoen Britse Ponden op het spel. Daarnaast hebben ze de afgelopen twee jaar volop geprofiteerd van de staatskas.

Meghan wordt als Amerikaanse niet daar alle Britten gepruimd. Vlak na de bekendmaking werd er gisteravond op de Britse tv gespeculeerd wie hiervan de schuld zou krijgen.

Het Britse koningshuis heeft meerdere crises gekend, waaronder de abdicatiecrisis rond koning Eduard de 8e in 1936. Ook andere leden van de familie, onder wie prinses Margaret kozen voor een rol in de schaduw.

De vader van Meghan Markle, Thomas Markle, zei na het bekend worden van het nieuws dat hij ‘teleurgesteld’ is. De 74-jarige probleemmaker heeft zijn kleinzoon Archie nog niet in zijn armen gehad en zijn schoonzoon heeft hij een keer via de telefoon gesproken.

Meer DenD