Meghan onthult schattige bijnaam Archie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De meeste leden van het Britse Koningshuis hebben een bijnaam. Zo noemen familieleden koningin Elizabeth Lilibet en hebben ook prins William, prins Charles en prins Harry bijnamen. En sinds kort is ook de bijnaam van het nieuwste lid van de familie bekend!

Bijnaam

De eerste mensen die de bijnaam van die vier maande oude Archie hebben gehoord zijn niet Brits, maar Zuid-Afrikaans. Daar zijn prins Harry en Meghan nu namelijk tien dagen op bezoek. Ze ontmoeten fans, maar uiteraard ook prominente Zuid-Afrikanen. Zo waren ze gisteren op bezoek bij aartsbisschop Desmond Tutu in Kaapstad. Daar noemde Meghan haar kind niet Archie, maar Bubba! Ze zou die naam al eerder hebben gebruikt in een video die op het Instagramkanaal van Meghan en Harry staat.

Harry

Voor koningshuisfans was het niet alleen een bijzondere dag omdat ze eindelijk de bijnaam van Archie weten, want ook is het de eerste keer dat ze baby Archie kunnen zien! Het kindje was eerder al gefotografeerd maar stond nooit helemaal op de foto, maar nu lieten de trotse ouders het jongetje aan iedereen zien. Veel media schreven meteen over de gelijkenissen tussen prins Harry als baby en zijn zoontje en plaatsen ter illustratie foto’s van de jonge Harry en Archie naast elkaar.

 

Tags

ARCHIEBABYBIJNAAMJONGETJEKINDJEMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie