Meghan opnieuw door het slijk gehaald

Meghan Markle
Door: Tanja Brouwer
03-07-2020

Een royaltydeskundige heeft onlangs een bizarre uitspraak gedaan over Meghan Markle. Lady Colin Campbell (70) leek de vrouw van prins Harry namelijk te vergelijken met Adolf Hitler.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Hitler en Mao’

Campbell mocht in de radioshow Acces All Areas over haar nieuwe boek ‘Meghan and Harry: The Real Story praten. Dat ze geen groot fan is van het koppel maakte ze duidelijk, want ze zei het volgende: ,,Ik ben ervan overtuigd dat ze denken dat ze de juiste koers varen. Maar vergeet niet dat er vele historische figuren dachten het juiste te doen op dat moment.” Daar bleef het niet bij, want vervolgens zei ze: ,,Ik noem een Adolf Hitler.”
Een paar minuten later leek ze zich realiseren dat de vergelijking tussen Hitler en Harry en Meghan nogal bizar is. ,,Ze hebben niet dezelfde overtuigingen”, krabbelde Campbell terug. ,,Maar dat neemt niet weg dat Adolf Hitler dacht dat hij de juiste bedoelingen had voor de wereld. Mao Zedong, die honderden miljoenen mensen heeft vermoord, dacht ook dat ‘ie het juiste deed.”

Schuld van Meghan?

Meghan Markle is niet populair bij Campbell, want ze nam het continue op voor Harry. Zo is de deskundige ervan overtuigd dat het Meghan is die Harry heeft overgehaald om te verhuizen naar Los Angeles. ,,Als Harry met iemand anders getrouwd was, waren de Hertog en Hertogin van Sussex nog veilig in Kensington Palace gebleven Het is allemaal de schuld van Meghan.”

Meer DenD