Milou toch bereid naar Zeeland te verhuizen

Door: DitjesenDatjes
12-05-2020

De afstand tussen Bastiaan en Milou was vooral volgens de boer een enorm probleem. Of zij moest iedere week naar Zeeland rijden, of hij naar Frankfurt. Door het coronavirus moest Milou thuis werken, en dat doet ze op de boerderij in Zeeland. Ze heeft ontdekt dat ze er misschien toch kan aarden.

Storten op vakantiehuisjes

Beiden leken ze in de afleveringen van Boer zoekt Vrouw zo stellig: Milou wilde niet naar Zeeland verhuizen en Bastiaan gaat absoluut niet weg van zijn boerderij. Het virus heeft dat allemaal veranderd, want ‘stadsmeisje’ Milou ziet het toch wel zitten om het een en ander op de boerderij te gaan doen. Dat vertelt ze zelf aan AD. Bastiaan heeft naast zijn boeren bedrijf namelijk nog een project. Hij wil vakantiehuisjes gaan bouwen bij het Veerse Meer. ,, Daar zou ik me graag op willen storten”, zegt Milou.

‘Vrouw van de stad’

Dat zou wel betekenen dat ze haar baan in Frankfurt, waar haar contract eind dit jaar afloopt, moet opgeven en naar Zeeland moet verhuizen. ,,Ik heb misschien een paar niet zo handige dingen over Zeeland gezegd. Maar ik had precies hetzelfde gezegd over Groningen, hoor. Zeeland is prachtig, maar ik ben een vrouw van de stad. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje waar veel werd geroddeld. Ik ben daar ook gepest. ‘Dat wil ik nooit meer’, heb ik ooit gezegd. De anonimiteit van de grote stad, waar niemand op je let, past heel goed bij mij.” Milou zal er waarschijnlijk toch aan moeten geloven en wennen aan een leven in een dorp. De twee denken dat dat uiteindelijk wel lukt. ,,Aan de liefde zal het niet liggen, want we zijn gek op elkaar.’’

Meer DenD