Milou twijfelt over Bastiaan: ‘Apart allemaal’

Door: DitjesenDatjes
09-04-2020

De twijfel lijkt toe te slaan bij Milou in de komende aflevering van boer zoekt Vrouw. Ze lijkt steeds minder gecharmeerd te zijn van een leven met boer Bastiaan.

‘Het is niet mijn roepig’

In het voorstukje van komende aflevering dat te zien is op de website van Boer zoekt Vrouw zitten Milou en Elise, de twee overgebleven vrouwen, aan tafel. Ze hebben net lunch gemaakt voor Bastiaan en twee werkers. Lang de tijd om de eten hebben ze niet want binnen een paar minuten verlaten ze alweer de tafel. Milou ziet het allemaal met grote twijfels aan en probeert daar met Elise over te praten, maar zij begrijpt niets van de gevoelens van haar rivale. ,,Apart zeg”, probeert Milou het gesprek te beginnen. ,Wat. Wat vind je apart?”, antwoordt Elise. ,,Gewoon, dat wij dat dan klaarmaken en ‘kom allemaal maar hier eten’. En dan gaan ze weer aan het werk.” Elise antwoordt daar niet meer op. ,,Ja. Het is wel leuk voor een keer, maar ik denk niet dat dat mijn roeping is”, vertrouwt zegt Milou daarna tegen de camera.

Elise is misschien wel blij dat Milou begint te twijfelen, want zij heeft in een vorige aflevering verteld dat zij Bastiaan helemaal ziet zitten. Volgens haar moet ze alleen nog de ‘competitie’ wegwerken.

Geen lange-afstandsrelatie

Ook Bastiaan blijkt twijfels te hebben over Milou. Dat werd enkele weken geleden duidelijk toen hij vroeg hoe ze de lange-afstandsrelatie voor zich zag. Milou woont namelijk in Duitsland en blijkt niet van plan te zijn snel in te trekken bij Bastiaan, en dat vindt hij nogal jammer. ,,Ik heb geen zin in langeafstandsrelaties, dus dan hebben we het nu gehad. Ik wil er vol voor gaan, niet half. Ik heb geregeld in die situatie gezeten en daar heb ik gewoon geen zin meer in”, zei hij. Elise woont net zoals Bastiaan in Zeeland, en lijkt bereid te zijn snel te gaan wonen op de boerderij. Heeft de boer zijn keuze al gemaakt?

Meer DenD