Molloten opgelucht: ‘Eindelijk geen hysterisch publiek meer’

WIDM finale
Door: DitjesenDatjes
13-03-2020

Door het coronavirus worden evenementen waar meer dan honderd mensen bij elkaar komen geschrapt. Dat geldt ook voor de finale van Wie is de Mol, die de laatste jaren massaal werd bijgewoond door fans in het Vondelpark. Echte molloten zijn niet rouwig om de verandering en kijken nu extra uit naar de finale.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Minder sensatie, meer informatie

Schreeuwende mensen, enthousiaste kinderen, een presentator die zich door de mensenmenigte wurmt en mensen die antwoorden geven die maar half te verstaan zijn: dat is volgens molloten een korte samenvatting van de finale-uitzendingen van afgelopen jaren. Daarvoor werd de ontknoping in alle rust prijsgegeven en waren er geen fans bij. Er werd meer verteld over hoe de Mol te werk was gegaan en wat de verborgen aanwijzingen waren. Minder sensatie maar meer informatie.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat die fans op Twitter laten weten dat ze blij zijn dat de finale zoals die gepland was niet doorgaat. Het wordt weer als vanouds: de kandidaten die rustig om een tafel zitten en vertellen over het seizoen. Zonder gegil en geschreeuw dus.

Komende zaterdag zal de ontknoping plaatsvinden. Miljuschka, Nathan, Rob of Boddy zal zichzelf daar ontmaskeren als de Mol.

 

 

 

 

 

Meer DenD