Monique dankbaar voor relatie met André

Andre Hazes
Door: Tanja Brouwer
06-07-2020

Monique Westenberg heeft veel moeten doorstaan het afgelopen jaar. Ze moest afscheid nemen van haar oma en stiefmoeder en ook moest ze toekijken hoe André viel voor Bridget Maasland. Inmiddels kan Monique terugkijken op die moeilijke periode en concluderen dat het allemaal is goedgekomen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Foto op vakantie

Op Instagram plaats Monique een foto van haar, haar zoontje André en haar vriend. Met z’n drietjes zitten ze op een strandbed. ,,The cost of not following your heart, is spending the rest of your life wishing you had”, schrijft Monique. ,,Ik ben zó dankbaar voor dit moment. Die vonk. Die liefde. Die bezinning. Ik hou van jou”, gaat ze verder.

Vakantie op Curaçao

De foto is genomen op Curaçao, toen André, Monique en ook Bridget daar eerder dit jaar waren. André trad op met zijn band, Monique was op het eiland met zoontje André en een aantal vrienden en de blonde presentatrice kwam even langs voor André. Na die vakantie maakten André en Bridget hun relatie uit en keerde de 26-jarige zanger weer terug naar Monique. Wat er precies op dat eiland is gebeurd is niet duidelijk, maar er gaan geruchten rond over een krap wc-hokje op het strand.

Meer DenD