Mourinho stoort zich aan spottend Arsenal

Door:
06-07-2020

Tottenham Hotspur-coach José Mourinho zegt dat Arsenal maar weinig “te vieren” heeft nadat de Londense club het verlies van de Spurs bij Sheffield United op sociale media enigszins belachelijk maakte. Arsenal postte op Facebook wat hoogtepunten van de zege in de FA Cup in het stadion van Sheffield, daarbij opmerkend: “het is niet makkelijk Sheffield United te verslaan op Bramall Lane”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Je geniet alleen van andermans problemen als het bij jou ook niet lekker gaat”, reageerde Mourinho. Arsenal staat zevende in de Premier League, Tottenham volgt op de tiende plaats. Volgens de Portugese coach zegt de poging zijn team te bespotten meer over Arsenal dan over de Spurs.

“Ik denk dat ze, wanneer ze aan kop zouden staan of zouden meestrijden om de Champions Leaguetickets, zich niet druk zouden maken over andermans problemen. Ze hebben zelf niet veel te vieren en moeten elke kans aangrijpen om dat wel te kunnen. De beste zijn in Noord-Londen betekent niets voor mij. Ik denk dat je groter moet denken.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD