Murray ontdekte nieuwe passie en kreeg racefiets voor verjaardag

Door:
23-06-2020

Andy Murray heeft tijdens de coronapauze een nieuwe passie ontdekt: wielrennen. Dat vertelde de Schotse tennisser in zijn column op de website van de BBC.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik was thuis aan het trainen terwijl ik mijn kinderen bezighield, toen mijn schoonvader me zijn reserveracefiets leende. Het was een geweldige manier om in conditie te blijven en ik genoot ervan. En dus kocht mijn vrouw een fiets voor mijn verjaardag”, schrijft de 33 jaar oude Murray, die half mei jarig was.

“Ik heb nogal wat rondjes gemaakt rondom mijn huis in Surrey. Ik rijd meestal een uur tot anderhalf uur en een van mijn favoriete ritten is Box Hill, een beroemde route in de Surrey Hills, waar de olympische fietsers tijdens de Spelen van 2012 reden.”

Murray probeert ook het wedstrijdelement in te bouwen. “Als ik op pad ga, probeer ik de tijden die ik de week ervoor heb gereden te verbeteren. Het is een leuke manier om het tegen jezelf op te nemen en ergens naar te streven. Met de tracking apps kun je ook in de gaten houden wat je vrienden doen; het is vaak een leuke manier om elkaar te plagen.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD